Blog
Trend: de keuken van Peru!
Waarom de keuken van Peru? Deze keuken is één van de meest gevarieerde van heel Zuid Amerika en wordt zelfs mondiaal erkend als één van..
Chardonnay proeverij – de top
Hoe verhouden de beste chardonnay’s van de wereld zich tot elkaar? Vrijdag 13-09-13 vond er een memorabele proeverij plaats waarin deze..
Alain Passard menu
De uitdaging: een volledig vegetarisch menu samenstellen met topwijnen! Daarnaast wilde ik een non-alcoholische drank serveren voor..
Aziatische keuken en wijn
De Aziatische keuken is enorm divers en zo ook de wijn/spijs combinaties met deze keuken. In de Aziatische keuken kun je het beste..
Lunch 20-4-2013
Op zaterdag 20-4 vond een speciale verjaarslunch plaats! Er werden wijnen geschonken waar nog lang over nagepraat gaat worden! Een..
Oud Sluis 22 maart 2013
Geweldige lunch bij Oud Sluis gehad! Dus bij mijn grootste bron van culinaire inspiratie: Sergio Herman. En dan ook nog een fotosessie..
Wat eet je bij Cheval Blanc 1998?
Reerugfilet met verschillende bereidingen van biet. In het glas: Cheval Blanc 1998
Er zijn van die momenten dat je denkt: wow, al die..
Diner 2-2-2013
Weer een rij fenomenale wijnen waarbij ik mocht koken!
Clos de Mesnil 2000 (Krug) met Langoustine boemboe bali naar recept van Sergio..
Lunch 12-12-12
Op woensdag 12-12-12 hebben we een memorabele wijn/spijs lunch gehad! De lunch was gebouwd rondom deze wijnen:
– Bollinger..
Raap, krab en dashi
Raap – ook wel knol, knolraap, meiraap of meiknolletje genoemd – is een groente die je niet meer overal tegenkomt. Verwar hem niet met de..