Blog


Paasmenu 2014

Paasmenu 2014

Quiche van groene asperges en geitenkaas ~ met Sauvignon Tourraine van Domaine des Corbillières 2012

Lamscarré met kruidenkorst..

Read more
Trend: de keuken van Peru!

Trend: de keuken van Peru!

Waarom de keuken van Peru? Deze keuken is één van de meest gevarieerde van heel Zuid Amerika en wordt zelfs mondiaal erkend als één van..

Read more
Chardonnay proeverij – de top

Chardonnay proeverij – de top

Hoe verhouden de beste chardonnay’s van de wereld zich tot elkaar? Vrijdag 13-09-13 vond er een memorabele proeverij plaats waarin deze..

Read more

Alain Passard menu

De uitdaging: een volledig vegetarisch menu samenstellen met topwijnen! Daarnaast wilde ik een non-alcoholische drank serveren voor..

Read more

Aziatische keuken en wijn

De Aziatische keuken is enorm divers en zo ook de wijn/spijs combinaties met deze keuken. In de Aziatische keuken kun je het beste..

Read more
Lunch 20-4-2013

Lunch 20-4-2013

Op zaterdag 20-4 vond een speciale verjaarslunch plaats! Er werden wijnen geschonken waar nog lang over nagepraat gaat worden! Een..

Read more
Oud Sluis 22 maart 2013

Oud Sluis 22 maart 2013

Geweldige lunch bij Oud Sluis gehad! Dus bij mijn grootste bron van culinaire inspiratie: Sergio Herman. En dan ook nog een fotosessie..

Read more
Diner 2-2-2013

Diner 2-2-2013

Weer een rij fenomenale wijnen waarbij ik mocht koken!

Clos de Mesnil 2000 (Krug) met Langoustine boemboe bali naar recept van Sergio..

Read more

Lunch 12-12-12

Op woensdag 12-12-12 hebben we een memorabele wijn/spijs lunch gehad! De lunch was gebouwd rondom deze wijnen:

– Bollinger..

Read more