Blog


Droomlunch 26 juni

Droomlunch 26 juni

Ik heb al wel eens eerder geschreven over een “droomlunch”. Het concept: de deelnemers nemen een droomwijn mee – een topwijn waar je wel..

Read more
I’m in the garden

I’m in the garden

Voor mij ligt een groot deel van het plezier in koken in de producten waar ik mee werk. Lekker aan alles ruiken, voelen, proeven –..

Read more
Myoga en Shishito

Myoga en Shishito

Een tijd terug kreeg ik een tas met Japanse producten om uit te proberen. Ik gebruik regelmatig Japanse producten, zoals het sap van..

Read more
Goed zoet zonder suiker

Goed zoet zonder suiker

Ja daar is het boek “Goed zoet, bakken zonder suiker” weer! Soms heb je van die boeken die je niet meer wil missen. Dit is voor mij zo’n..

Read more
Tomatenconcassée

Tomatenconcassée

Benodigdheden:

  • 400 gram tomaten
  • 50 gram bleekselderij
  • 20 gram ui
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie of kokosolie
  • 5 gram fijngemalen..
Read more