Blog


I’m in the garden

I’m in the garden

Voor mij ligt een groot deel van het plezier in koken in de producten waar ik mee werk. Lekker aan alles ruiken, voelen, proeven –..

Read more
Myoga en Shishito

Myoga en Shishito

Een tijd terug kreeg ik een tas met Japanse producten om uit te proberen. Ik gebruik regelmatig Japanse producten, zoals het sap van..

Read more
Goed zoet zonder suiker

Goed zoet zonder suiker

Ja daar is het boek “Goed zoet, bakken zonder suiker” weer! Soms heb je van die boeken die je niet meer wil missen. Dit is voor mij zo’n..

Read more
Tomatenconcassée

Tomatenconcassée

Benodigdheden:

  • 400 gram tomaten
  • 50 gram bleekselderij
  • 20 gram ui
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie of kokosolie
  • 5 gram fijngemalen..
Read more
Minestrone

Minestrone

De ideale restjessoep. Zoals het gaat met veel Italiaanse recepten bestaan er zoveel varianten als er Italiaanse mama ’s bestaan! Dus..

Read more
Bordeaux naast Napa

Bordeaux naast Napa

Parijs, 24 mei 1976. Veel wijnliefhebbers hebben de datum misschien niet direct paraat, maar weten heel goed wat er toen plaatsvond: de..

Read more