Blog
Waan je in Zuid-Afrika met dit unieke wijn-spijs diner!
Bijzonder wijn & Spijs diner! Chamboné Wijnstijl & Avalon Wijn en Spijs ontmoeten elkaar in Amsterdam op zondag 3..
Redactie Perswijn op bezoek
Maandag 11 november was de voltallige redactie van Perswijn op bezoek in mijn restaurant. Voor het vaste artikel “Aan tafel” proefden ze..
Avalon in De Gelderlander: “Verfijnde spijs én wijn bij Martine in de keuken”
In De Gelderlander van 14 februari heeft een artikel gestaan over Avalon. Avalon wordt beschreven als “the place to be voor iedere..
Avalon heeft 5 trosjes in Grootspraak 2019
Blij en ook wel een beetje trots ben ik op mijn vermelding in Grootspraak 2019, de restaurantgids voor wijnliefhebbers. Avalon heeft de..
Hof van Cleve
Oe – mijn bucketlist wordt steeds kleiner. Wat een bof, in september brachten we een bezoek aan “Hof van Cleve”, het *** restaurant van..
Bietje, barbeque en rosé
Soms is het zo simpel: de zon schijnt, dus aan de barbecue. Doe dan eens origineel: leg een bietje in zijn geheel op het rooster in de..
Asperges à la Passard!
Persoonlijk hou ik het meest van groene asperges. Lekker kruidig, een beetje bitter. Zoals ik al vaker in dit blog heb geschreven ben ik..
Wijn uit 1735
Jawel, op 2e Paasdag werd in mijn restaurant een fles wijn uit 1735 geopend. Sterker, nog van vóór 1735, want de wijn is opgedoken uit..
Feestelijk recept voor oudjaarsavond!
Op oudjaarsavond worden er veel ‘bubbels’ gedronken. Ik vind dat er het hele jaar door wel een moment voor een mooie champagne of andere..
Zomers recept van Martin Berasategui
Salade van appel, bleekselderij en komkommer
Naar recept van Martin Berasategui
- 1 groene appel
- 1/2 komkommer
- 3 stengels bleekselderij
- 2..