Blog
Barbaresco lunch – zondag 13 november
Vorig jaar was het Barolo diner memorabel. Onmiddellijk ‘besloten’ we dit jaar een variant te doen met Barbaresco en deze keer een..
Passard lunch – zondag 21 augustus
Alain Passard, de Franse groente god is een grote inspiratiebron voor mij. Augustus is een geweldige maand voor groente – dus geniet mee..
Wijn en spijs proeverij met Chamboné Wijnstijl – vrijdag 13 mei
We hebben de smaak te pakken! Vrijdag 13 mei organiseren Chamboné wijnstijl en Avalon Wijn en Spijs weer een wijn/spijs proeverij.
We..
Waan je in Zuid-Afrika met dit unieke wijn-spijs diner!
Bijzonder wijn & Spijs diner! Chamboné Wijnstijl & Avalon Wijn en Spijs ontmoeten elkaar in Amsterdam op zondag 3..
Avalon Wijn en Spijs: verborgen lustoord in Amsterdam
Twee donkergroene hoge openslaande deuren tussen de woonhuizen in Amsterdam. Nergens een teken dat daarachter in een oude garage een..
Redactie Perswijn op bezoek
Maandag 11 november was de voltallige redactie van Perswijn op bezoek in mijn restaurant. Voor het vaste artikel “Aan tafel” proefden ze..
Avalon in De Gelderlander: “Verfijnde spijs én wijn bij Martine in de keuken”
In De Gelderlander van 14 februari heeft een artikel gestaan over Avalon. Avalon wordt beschreven als “the place to be voor iedere..
Avalon heeft 5 trosjes in Grootspraak 2019
Blij en ook wel een beetje trots ben ik op mijn vermelding in Grootspraak 2019, de restaurantgids voor wijnliefhebbers. Avalon heeft de..
Hof van Cleve
Oe – mijn bucketlist wordt steeds kleiner. Wat een bof, in september brachten we een bezoek aan “Hof van Cleve”, het *** restaurant van..
Bietje, barbeque en rosé
Soms is het zo simpel: de zon schijnt, dus aan de barbecue. Doe dan eens origineel: leg een bietje in zijn geheel op het rooster in de..