15 juni 2025 Collab  Koken aan de Waal & Avalon Wijn en Spijs


15 juni 2025 Collab  Koken aan de Waal & Avalon Wijn en Spijs

Avalon on tour!

Noteer 15 juni in je agenda! Een unieke kans om de wijnen te proeven die gekozen worden van de speciale wijnkaart van Avalon Wijn en Spijs. Het assortiment van Avalon kreeg o.a. 5 sterren van Perswijn en is onder de kenners beroemd om de selectie wijnen uit de wereld-top. De wijnkaart staat vol met namen zoals Savart, Adrien Dhondt, Cotat, Ponsot en Mascarello voor zeer fatsoenlijke prijzen. Dé kans om dit mee te maken met de gerechten die Martine van Avalon Wijn en Spijs speciaal uitgezocht heeft bij deze wijnen. Deze keer op locatie bij Koken aan de Waal.

15 juni start om 13.00 uur bij Koken aan de Waal – Oosterhoutsedijk 46 in Lent

All in prijs € 300 pp.

De volgende flessen gaan gedronken worden:
Gaspard Brochet Lion Tome III
Robert Moncuit Les Grands Blancs extra brut Vozémieux 2012
Keller Kirchspiel GG 2018
Keller Hubacker GG 2018
Darviot Perrin Perrières 2020
Comtes Lafon Charmes 2018
Jean Grivot Vosne Romanee Les Beaux Monts 2019
Jamet Cote Rotie 2019

Voor meer info en reserveren: martine@avalonwijnenspijs.nl

Over Koken aan de Waal:
Wendy Otting is vinoloog en kaasspecialist en lid van het Nederlands Olijfolie Panel. Ze houdt van wijnen die een podium maken voor een gerecht. Elegante stijlen en fruitige smaken. En ze zorgt er altijd voor een diner af te sluiten met ambachtelijk gemaakte kazen met een geschiedenis en verhaal.

Over Avalon Wijn en Spijs: 

Martine van Zeventer: “Als wijn en spijs op elkaar zijn afgestemd, krijg je 1+1=3. Meestal kiezen mensen eerst een gerecht en dan de wijn. Ik draai dat om; je kiest een mooie wijn en in overleg kook ik daar iets lekkers bij , speciaal afgestemd op die wijn.”