15 juni 2025 Collab Koken aan de Waal & Avalon Wijn en Spijs

Avalon on tour!
Noteer 15 juni in je agenda! Een unieke kans om de wijnen te proeven die gekozen worden van de speciale wijnkaart van Avalon Wijn en Spijs. Het assortiment van Avalon kreeg o.a. 5 sterren van Perswijn en is onder de kenners beroemd om de selectie wijnen uit de wereld-top. De wijnkaart staat vol met namen zoals Savart, Adrien Dhondt, Cotat, Ponsot en Mascarello voor zeer fatsoenlijke prijzen. Dé kans om dit mee te maken met de gerechten die Martine van Avalon Wijn en Spijs speciaal uitgezocht heeft bij deze wijnen. Deze keer op locatie bij Koken aan de Waal.
15 juni start om 13.00 uur bij Koken aan de Waal – Oosterhoutsedijk 46 in Lent
All in prijs € 300 pp.
Voor meer info en reserveren: martine@avalonwijnenspijs.nl
Over Koken aan de Waal:
Wendy Otting is vinoloog en kaasspecialist en lid van het Nederlands Olijfolie Panel. Ze houdt van wijnen die een podium maken voor een gerecht. Elegante stijlen en fruitige smaken. En ze zorgt er altijd voor een diner af te sluiten met ambachtelijk gemaakte kazen met een geschiedenis en verhaal.
Over Avalon Wijn en Spijs:
Martine van Zeventer: “Als wijn en spijs op elkaar zijn afgestemd, krijg je 1+1=3. Meestal kiezen mensen eerst een gerecht en dan de wijn. Ik draai dat om; je kiest een mooie wijn en in overleg kook ik daar iets lekkers bij , speciaal afgestemd op die wijn.”