Blog


Redactie Perswijn op bezoek

Redactie Perswijn op bezoek

Maandag 11 november was de voltallige redactie van Perswijn op bezoek in mijn restaurant. Voor het vaste artikel “Aan tafel” proefden ze..

Read more
Hof van Cleve

Hof van Cleve

Oe – mijn bucketlist wordt steeds kleiner. Wat een bof, in september brachten we een bezoek aan “Hof van Cleve”, het *** restaurant van..

Read more
Bietje, barbeque en rosé

Bietje, barbeque en rosé

Soms is het zo simpel: de zon schijnt, dus aan de barbecue. Doe dan eens origineel: leg een bietje in zijn geheel op het rooster in de..

Read more
Asperges à la Passard!

Asperges à la Passard!

Persoonlijk hou ik het meest van groene asperges. Lekker kruidig, een beetje bitter. Zoals ik al vaker in dit blog heb geschreven ben ik..

Read more
Wijn uit 1735

Wijn uit 1735

Jawel, op 2e Paasdag werd in mijn restaurant een fles wijn uit 1735 geopend. Sterker, nog van vóór 1735, want de wijn is opgedoken uit..

Read more